Hoolekogu

The specified folder [Hoolekogu/Protokollid/2018-2019] has not been found within the default repository area [Dokumendid/Kool].

JSmallfib will only create automatically a repository if a path relative to the Joomla! root folder is used. Please ask the system administrator for assistance.

Kuldre Kooli hoolekogu moodustamise kord ja töökord

Kuldre Kooli hoolekogu liikmed seisuga 25.10.2023. a.

 Nimi Esindaja Kontakt
Margus Klaar Antsla Vallavolikogu esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Rain Ruusa Antsla Vallavalitsuse esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tõnis Soonvald 1. kooliastme lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Rait Elvet, hoolekogu esimees 2. kooliastme lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Liilika Raudhein 3. kooliastme lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tauno Klaar Kooli toetavate organisatsioonide esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Helen Laidma Vilistlaste esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Triinu Elvet Kooli õpetajate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kristina Absalon Lasteaia õpetajate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Mari-Liis Pärna Mängusipsikute rühma lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Pille Raig Rõõmusipsikute rühma lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Sirli Lees Tähesipsikute rühma lapsevanemate esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Marta Zirk Õpilasesinduse esindaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.